VIDEO / L-a marcat Goian, dar degeaba! Dănălache, încă două goluri de senzaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o etapă în care în campionatul Chinei au evoluat nume ca Anelka, Drogba, Keita sau Barrios, în centrul atenţiei a fost, din nou, un român! Află câte reuşite are după 18 etape.

Partida Jiangsu Sainty - Tianjin Teda i-a pus faţă în faţă pe Cristi Dănălache şi Lucian Goian. Aflat într-o forma senzaţională, câştig de cauză a avut fostul atacant al Urziceniului.

Dănălache a deschis scorul în minutul 10, însă Jiangsu Sainty s-a văzut egalată printr-un autogol 11 minute mai târziu. O prima jumătate de oră nebună a fost completată, atunci când fiecare echipă a mai punctat o dată.

La 2-2, Dănălache a fost, din nou, omul decisiv pentru formaţia sa, golul său din minutul 42, aducând victoria celor de la Jiangsu Sainty.

A fost al 15-lea gol pentru fotbalistul de 29 de ani în 18 etape. El se află înainte unor nume precum Muslimovici (9 goluri), Weldon (fost la CFR, 5 goluri) sau Anelka (2 goluri).

Se luptă pentru titlu cu Lippi

Lider în campionat e Guangzhou Evergrande, trupa pregătită de Marcelo Lippi având 39 de puncte. Jiangsu Sainty e pe doi cu 35 de puncte, iar Guizhou Renhe încheie podiumul cu 30 de puncte.

VEZI CE EMISIUNE I-AU DEDICAT CHINEZII LUI DĂNĂLACHE

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite