VIDEO / A costat 20 de milioane, dar nu mai vrea să audă de Real! „N-are ce să-i demonstreze lui Mourinho“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A câştigat două titluri, o cupă şi o Supercupă cu „galacticii", dar acum e dezgustat de Madrid şi de cel supranumit „The Special One".

În 2006, atunci când a refuzat Milanul ca să semneze cu Real Madrid, Fernando Gago nici nu-şi imagina ca, ulterior, va ajunge să fie scârbit de echipa „galactică".

Primele sezoane au fost excelente pentru mjilocaşul sud-american. Bilanţul? Două titluri (2006 - 2007 şi 2007 - 2008), Supercupa Spaniei (20008) şi Cupa Spaniei (2010 - 2011). Per total, Gago a bifat 92 de prezenţe şi un gol în tricoul „albilor". Apoi, a venit ruptura.

Aruncat la Roma

La începutul sezonului 2011 - 2012, Jose Mourinho s-a hotărât că nu mai are nevoie de Gago pe care l-a trimis, sub forma de împrumut, la AS Roma.

Argentinianul a avut 31 de prezenţe şi un gol în Capitala Italiei, dar nu i-a convins pe conducătorii formaţiei din Serie A să-l transfere definitiv.

Deşi mai e sub contract cu Real, Gago nu ia în calcul o revenire la Madrid.

Impresarul lui îl pune la zid pe „Mou"

Gago s-a ferit să-l atace el pe Mourinho. În schimb, a făcut-o impresarul mijlocaşului.

„Gago nu vrea să-l convingă pe Mourinho. Noi ştim că acest antrenor nu se bazează pe el. Cel mai greu lucru în viaţă e să mergi undeva, unde nu eşti dorit. Asta a păţit Gago în ultimul lui sezon la Madrid. Fotbalistul meu aşteaptă oferte, însă nu va merge în Turcia sau în Rusia. Gago nu va juca la orice echipă", a declarat impresarul Marcelo Lombilla.

VEZI FAZE CU GAGO, SUPRANUMIT NOUL REDONDO

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite