VIDEO Preliminarii Euro 2016. Meciul Muntenegru - Rusia, întrerupt definitiv în minutul 67

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Altercaţie între muntenegreni şi ruşi. FOTO AP
Altercaţie între muntenegreni şi ruşi. FOTO AP

Meciul dintre seclecţionatele Muntenegrului şi Rusiei a fost suspendat definitiv în minutul 67, la scorul de 0-0, vineri seară, la Podgorica, din cauza incidentelor petrecute între jucătorii celor două formaţii.

Meciul dintre cele două naţionale de fotbal, partidă în Grupa G a preliminariilor Euro 2016, a fost de la început tensionat. Arbitrii au întrerupt repede meciul pentru o jumătate de oră, după ce în primul minut  portarul oaspeţilor, Igor Akinfeev, a fost lovit în cap de o torţă aruncată de suporterii formaţiei gazdă. 

Akinfeev, rănit serios, a fost transportat pe o targă în afara terenului, iar arbitrul german Deniz Aytekin a trimis cele două echipe la vestiare. După o jumătate de oră, cele două echipe au revenit pe gazon şi partida s-a reluat fără Akinfeev, acesta fiind înlocuit. 

Akinfeev Muntenegru Rusia FOTO AFP

Rusul Akinfeev a fost scos pe targă şi schimbat. FOTO AFP

În minutul 66 al partidei, arbitrul a acordat penalty pentru Rusia, după ce Aleksandr Kokorin a fost faultat în careu de Marko Basa. Şutul lui Roman Şirokov a fost apărat de portarul Vukasin Poleksic.

La doar câteva secunde după ratarea loviturii de pedeapsă, din tribună au început să fie aruncate obiecte spre rusul Kombarov, acesta fiind lovit. 

A urmat o încăierare generală între jucătorii celor două echipe, iar arbitrul a decis oprirea meciului. 

Înaintea acestei partide, cele două echipe se aflau la egalitate de puncte (5) pe locurile 3 şi 4.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite