Victorii pentru Aalborg şi Dinamo Zagreb în campionat, înainte de meciurile cu Steaua şi Astra din Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Danezii de la Aalborg şi-au revenit după un start slab de sezon în Danemarca FOTO Getty Images
Danezii de la Aalborg şi-au revenit după un start slab de sezon în Danemarca FOTO Getty Images

Astra şi Steaua au de ce să se teamă înainte de debutul în Europa League. Echipele cu care se vor duela joi, 18 septembrie, în prima etapă a grupelor, au câştigat meciurile jucate în campionatele din Danemarca, respectiv Croaţia.

Joi, 18 septembrie, este programată prima etapă a grupelor Europa League, acolo unde România va fi reprezentată de două echipe, Steaua şi Astra Giurgiu. Dacă Steaua a câştigat cu 3-1 meciul cu Gaz Metan disputat în Liga 1, Astra are probleme înainte de startul în competiţia europeană, pierzând cu 1-4 în deplasarea de la Cluj.

Adversarii de joi al celor două formaţii româneşti au înregistrat în acest weekend două succese în campionatele din care provin. Astfel, Aalborg, adversara Stelei în grupa J, a câştigat derby-ul cu FC Copenhaga, scor 1-0, după o lună şi jumătate în care nu a cunoscut gustul victoriei. 

Dinamo Kiev, o altă formaţie din grupa J, a făcut doar egal, în deplasare, cu modesta Zoria Lugansk, scor 2-2, iar Rio Ave a remizat şi ea, tot în deplasare, scor 1-1, cu Moreirense.

Dinamo Zagreb, adversara Astrei în grupa D, a câştigat lejer meciul disputat în Croaţia cu Istra 1961, scor 2-0. Celtic şi Salzburg, celelalte două echipe care mai fac parte din aceeaşi grupă, au înregistrat o victorie, scor 2-1 cu Aberdeen, în Scoţia, respectiv un eşec, scor 0-1, cu Wolfsberger, în Austria.

Meciul Dinamo Zagreb - Astra se va disputa joi, la ora 20.00 şi va fi transmis de PRO TV şi Digi Sport 1, în vreme ce partida Steaua - Aalborg este programată în aceeaşi zi, la ora 22.05, în direct pe Digi Sport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite