Victorie pentru Simona Halep! Românca s-a calificat în semifinalele de la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Arhivă personală/Facebook
Simona Halep FOTO Arhivă personală/Facebook

Simona Halep a reuşit, joi, să-şi asigure prezenţa în penultimul act al turneului de tenis de la Dubai, după un meci adjudecat în trei seturi.

Prima reacţie a Simonei Halep, după calificarea în penultimul act de la Dubai

Românca (2 WTA) a reuşit să o învingă pe Aryna Sabalenka (13 WTA), în cadrul sferturilor de finala ale turneului de la Dubai, într-o partidă de trei seturi. 

Jucătoarea din Belarus a pornit în forţă şi a câştigat cel dintâi set cu 6-3. După, însă, Simona Halep a reuşit să se regăsească şi a egalat cu 6-2, apoi a făcut diferenţa în setul decisiv, 6-2.

Cine este obstacolul din calea Simonei Halep, în drumul spre finala de la Dubai

În afară de meciul de joi, Simona Halep şi Aryna Sabalenka se mai duelaseră de trei ori, dintre care românca se impusese în două dăţi. De altfel, în 2020 cele două mai jucaseră o dată una contra celeilalte, la Adelaide, singura dată când bielorusa s-a impus. 

De-a lungul turneului din Dubai, Simona Halep a avut liber în turul inaugural, iar în cel secund a trecut de Ons Jabeur (44 WTA), 1-6, 6-2, 7-6 (7). De cealaltă parte, Aryna Sabalenka a învins-o în primul tur pe Maria Sakkari (20 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-1, iar în a doua rundă pe Elise Mertens (23 WTA), 6-4, 6-3.

Turneul de la Dubai este dotat cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari şi se desfăşoară în perioada 17-22 februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite