Victorie cu „preţul“ eliminării. Cosmin Contra a încheiat meciul cu Valencia în tribune, unde a fost trimis de arbitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Getafe a obţinut prima victorie după 15 etape în Primera División, după un meci spectaculos cu Valencia, în deplasare (1-3). Meciul a consemnat şi primul succes al lui Cosmin Contra pe banca tehnică a formaţiei madrilene.

Totuşi, antrenorul român a încheiat partida în tribune, unde a a ajuns după ce a fost la un pas de a se lua la bătaie cu Jérémy Mathieu, fundaşul Valenciei, care a avut o intrare dură la Pedro León. Din pricina faptului că a fost eliminat de arbitru, Cosmin Contra va vedea următorul meci al lui Getafe, deplasarea cu Elche, tot din tribune. 

Discursul românului la conferinţa de presă de după a fost unul vehement: „Nu ştim de ce s-au înfierbântat lucrurile la 1-3. Nu ştiu ce a făcut Pedro León, dacă a deranjat pe cineva din tribune ne cerem scuze şi asta e. Cred că trebuie să apreciez cum se cuvine munca jucătorilor mei. Suntem într-o situaţie delicată şi tensiunea o simţim în fiecare minut. Au avut determinare şi ambiţie, cu această atitudine ne putem salva.

Pedro León mi-a spus că nu a sărbătorit în faţa fanilor adverşi. Nu i-am spus nimic lui Pizzi, i-am spus secundului său. Mai întâi mi-au strigat ceva de pe banca gazdelor, eu i-am reproşat lui Mathieu că l-a lovit în faţă pe Pedro. A fost multă tensiune, probabil nu trebuia să sar la ei, dar cer oamenilor să mă înţeleagă. Fotbalistul meu e băiatul rău şi Mathieu e cel bun? Dacă Pedro a greşit, îşi va cere scuze şi cu asta basta. Nu vreau să-i reproşez nimic.

Echipa este într-o situaţie delicată, fiecare pas fals făcut ne adânceşte şi mai mult. Acum băieţii trebuie să stea liniştiţi. Săptămâna care vine avem de jucat o altă finală, trebuie felicitaţi băieţii mei şi să ne liniştim. Mai avem mult de muncă. Le-am spus jucătorilor că sunt mândru de ei şi că acesta este drumul pe care trebuie să mergem, aveam 15 etape fără victorie, trebuie să sărbătorim. Dacă nu putem să ne bucurăm azi, când s-o facem?“. Getafe ocupă locul 16 în primul eşalon spaniol, la un singur punct distanţă de prima formaţie care retrogradează în divizia secundă, având un bilanţ de opt victorii, şapte egaluri şi 16 partide pierdute.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Valencia - Getafe 1-3: surpriza etapei în Spania. Gol superb Marica, victorie uriaşă pentru Contra

Cosmin Contra se bucură de susţinerea unanimă a fotbaliştilor lui Getafe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite