Victorie, Ana Bogdan! Victorie, România! Jucătoarea readuce speranţa, egalând în duelul cu Rusia, după un meci incredibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România înfruntă Rusia la FedCup FOTO Arhivă personală/Facebook
România înfruntă Rusia la FedCup FOTO Arhivă personală/Facebook

Ana Bogdan a adus, vineri, zâmbetele pe chipurile spectatorilor români, aflaţi în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, acolo unde şi-au încurajat ţara în lupta cu Rusia. Jucătoarea a reuşit să egaleze scorul general, care a devenit 1-1.

Meciul dintre Ana Bogdan (90 WTA) şi Veronika Kudermetova (38 WTA) a oferit un joc de tenis intens disputat şi multe momente „cu sufletul la gură”. Conaţionala noastră a avut nevoie de două ore şi 15 minute, răstimp în care a ridicat audienţa în picioare de nenumărate ori, pe parcursul celor trei seturi.

„Mulţumesc mult tuturor pentru sprijin! Este un sentiment minunat, îl trăiesc din plin, deşi sunt plină de emoţii”. au fost primele cuvinte ale Anei Bogdan.  

Odată cu închiderea primului set (6-3), Ana Bogdan a început să aducă speranţa în rândul românilor pentru o eventuală victorie în faţa Rusiei. După un al doilea set extrem de disputat cu Veronika Kudermetova, în care Ana Bogdan a menţinut in ritm incredibil, rusoaica a reuşit totuşi să egaleze, cu un 7-6(5). În cele din urmă, setul al treilea a adus în atenţie un joc spectaculos şi o Ana Bogdan determinată parcă mai mult decât niciodată să aducă punctul României (6-1).

Ana Bogdan este cea mai experimentată jucătoare din lotul României pentru disputa cu Rusia, în care România pleacă având a doua şansă.
Câştigătoarea duelului dintre România şi Rusia se va califica în turneul final al FedCup, care se va disputa în perioada 14-19 aprilie, la Budapesta, şi la care vor participa 12 echipe. FedCup se dispută în premieră într-un nou format, ţara noastră întâlnind pentru prima dată Rusia în FedCup.

Programul de sâmbătă, ziua a doua (meciurile încep de la ora 14:00)

  • Ana Bogdan (90 WTA) - Ekaterina Alexandrova (28 WTA)
  • Gabriela Ruse (166 WTA) - Veronika Kudermetova (38 WTA)
  • Irina Bara/Raluca Olaru - Anna Blinkova/ nna Kalinskaya
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite