Victorie ori „adio“ Torje şi Alexe!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obiectivul european al lui Dinamo se joacă în această seară. La instalarea lui „Ciobi", conducătorii ­i-au transmis tehnicianului de 40 de ani că trebuie să califice echipa în grupele Ligii Europa.

Deocamdată, „câinii" întâmpină  probleme să ajungă în play-off-ul competiţiei. După 2-2 pe teren propriu cu Varadzin, „mingea" este acum în curtea croaţilor, care au devenit favoriţi la calificare.Eventuala eliminare prematură din cupele europene ar însemna pentru roş-albi şi despărţirea de Torje şi Alexe. Celor doi internaţionali nu li s-a dat drumul până acum tocmai pentru că Dinamo încearcă să facă performanţă în Europa. Dar ratarea obiectivului şi a banilor care ar veni de la UEFA i-ar convinge pe acţionari să accepte ofertele pentru cele două vedete. Alexe ar merge în Italia, lângă Mutu, la Cesena, iar Torje fie în Germania (Hamburg, Borussia), fie în Rusia (Rubin Kazan). Pe cei doi s-ar obţine o sumă minimă de 6 milioane de euro.

Borcea vrea caseta cu „minunea"

Şeful celor din „Ştefan cel Mare" a găsit o metodă inedită prin care să-i motiveze pe jucători pentru meciul de diseară. Cristi Borcea a insistat ca stafful tehnic să le prezinte „câinilor", la şedinţa video, imagini şi cu „minunea de la Liberec", când roş-albii au întors scorul de la 3-0, calificându-se în grupe, după o „dublă" de foc cu Slovan.

Telex

- Emoţii cu Alexe. Atacantul lui Dinamo a suferit o contractură, iar stafful medical depune eforturi pentru ca jucătorul de 21 de ani să intre titular cu Varazdin.
- Bakaj, Grigore şi Pulhac, acasă. Cei trei jucători nu au mai făcut deplasarea în Croaţia. Dacă ultimii doi sunt accidentaţi, albanezul îşi ispăşeşte ultima etapă de suspendare în Europa. Bakaj a plecat în Albania, pentru reunirea naţionalei sale.
- 100 de „câini" din Bucureşti. Dinamo va avea parte şi de o micuţă galerie, la Varzdin. În afară de cei 100 de suporteri care au plecat de la Bucureşti, este de aşteptat ca roş-albii să fie încurajaţi de alţi 100 de fani din provincie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite