Victor Becali continuă războiul declaraţiilor cu Reghecampf: „Bate câmpii şi trăieşte pe altă planetă! Lui îi place de Piţi, Miţi şi Adrian Minune!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Becali e la cuţite cu Laurenţiu Reghecampf
Victor Becali e la cuţite cu Laurenţiu Reghecampf

Vărul lui Gigi Becali, Victor, nu-l mai suportă deloc pe Laurenţiu Reghecampf şi îl ironizează acid pe antrenorul Stelei, despre care susţine că este un incult care adoră să asculte manele, deşi tehnicianul campioanei României neagă vehement preferinţele sale muzicale.

Războiul declaraţiilor dintre Victor Becali şi Laurenţiu Reghecampf continuă. După ce în urmă cu două zile, antrenorul Stelei i-a  dat o replică tăioasă vărului lui Gigi Becali, reacţia agentului de jucători nu s-a lăsat prea mult aşteptată.

"Victor Becali a făcut nişte declaraţii nelalocul lor, că eu sunt băieţaş, că ascult manele. Dar, ca să se ştie, eu nu îl ascult numai pe Piţi Talent, îl ascult şi pe Iglesias şi mai mergem şi la operă, la Viena", a spus Reghecampf la Dolce Sport, declaraţii care l-au deranjat teribil pe Victor Becali.

Invitat în studioul emisiunii "Sport Center" difuzată în direct de Dolce Sport, impresarul l-a luat la mişto pe Reghecampf pentru preferinţele sale muzicale şi a făcut dezvăluiri compromiţătoare despre cariera de fotbalist a actualului antrenor al Stelei: "Spune că a fost la Operă. Dacă l-aş fi văzut cu Placido Domingo de gât, spuneam că l-am văzut cu Placido Domingo. Dar până acum l-am văzut doar cu Piţi şi cu Miţi şi cu Biţi şi cu Adrian Minune. Dacă îl vedeam cu Jose Carreras, atunci gata, era omul cult, dar eu nu l-am văzut. Tot mă ameninţă ei cu FBI-ul. Acum mă reclamă şi la CIA? M-a luat dracu, nu mai pot ieşi din casă de frica lui Reghecampf!

Acum vreo 6-7 ani de zile, am fost acuzat că l-am furat pe Dică. Cică atunci am spus ceva de trecutul doamnie (n.r. Anamaria Prodan). Toată noaptea m-a sunat domnul Reghecampf. «Tată, te rog, Ana nu va mai scoate un cuvânt despre mata. Tată, te rog». Vă spun textual. De mic, aşa spune el, de când avea 18-19 ani. I-am fost impresar. Mi-a dat-o şi pe doamna la telefon în seara aia, ca să discute cu mine. Acum s-a văzut Dumnezeu. Nu ştiu cum se cheamă serviciile secrete de la nemţi, că probabil mă reclamă şi acolo. Aştia sunt oameni care bat câmpii şi trăiesc pe altă planetă!"

CITIŢI ŞI: 

Victor Becali îl atacă virulent pe Laurenţiu Reghecampf

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite