Veteranul Tolea Ciumac, bronz pentru România la Mondialele de MMA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 12 ani de la aducerea MMA-ului în atenţia publicului larg din România, prin competiţiile televizate “Provocarea Campionilor”, lotul naţional de MMA a reuşit o performanţă notabilă.

Veteranul Tolea Ciomac a cucerit pentru România o medalie de bronz la cea de-a doua ediţie a Campionatului Mondial de MMA. Organizat la mijlocul lunii septembrie în Belarus, acest turneu este considerat a fi de departe cel mai puternic campionat de amatori organizat pentru această disciplină, la nivel mondial.

Alte rezultate ale românilor prezenţi la CM de MMA: Vrânceanu Ion (Dacul Gerula) a fost învins prin abandon în primul tur în faţa lui Klein Ludovit (Slovakia). Vasincă Andrei a fost învins prin abandon în primul tur în faţa lui Kainazar Uulu Beknazar (Kyrgystan). Cătălin Casaru a fost învins prin abandon în primul tur în faţa lui Ramzan Sulebanov (Rusia). Mircea Cublesan l-a invins în primul tur pe Sarkarboev Kilichbek (Kyrgystan) şi a pierdut prin abandon în turul doi în faţa lui Masalskij Pavel (Belarus). Liviu Ionescu l-a invins în primul tur prin submission pe Stepuleac Marcel (Rep. Moldova) şi a pierdut în turul doi în faţa lui Veliev Elnur (Ukraina).
Tolea Ciumac a trecut de Trallero David (Spania), Lipa Viorel (Rep. Moldova) şi a fost învins în turul 3 prin split-decision de Zaur Hajibabayev (Azerbaidjan)

“MMA-ul este de departe cea mai complexă si atractivă disciplină din cadrul FR Kempo. O disciplină extrem de complexă, de o agresivitate extremă, în care pregătirea fizică şi tehnico-tactică sunt foarte importante”, a declarat profesorul Amatto Zaharia, preşedintele FR de Kempo.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite