Veşti proaste pentru Bianca Andreescu. Antrenorul său a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sylvain Bruneau, antrenorul jucătoarei de tenis Bianca Andreescu, a anunţat, sâmbătă, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus după ce a ajuns la Melbourne.

Sylvain Bruneau este pasagerul confirmat pozitiv.din cursa Abu Dhabi - Melbourne, în care s-au aflat 23 de sportivi care urmează să participe la Australian Open. La bordul avionului s-au aflat inclusiv Sorana Cîrstea, Marta Kostyuk, Bianca Andreescu, Angelique Kerber, Svetlana Kuznetsova, Ons Jabeur, Belinda Bencic sau Maria Sakkari. 

Bruneau a afirmat pentru presa canadiană că a urmat toate protocoalele şi procedurile de securitate, a avut rezultate negative la testul efectuat cu 72 de ore înainte de plecare şi s-a simţit "foarte bine" când a urcat în avion. El a mai spus  că nu ştie cum a contractat virusul şi că îi pare rău pentru consecinţele asupra celor cu care a călătorit împreună cu el.

Şi în avionul care a venit de la Los Angeles, şi care avea la bord 79 de oameni, 12 membri ai echipajului şi  67 de pasageri, dintre care 24 de jucători, au fost descoperite două cazuri de infectare cu COVID-19, Este vorba despre un membru al echipajului şi o persoană care are legătură cu turneul de Mare Şlem, fără să fie însă jucător, au precizat organizatorii. 

Toţi cei 47 de sportivi care au venit cu aceste două avioane nu vor mai avea dreptul să iasă din camerele de hotel pe durata celor 14 zile de carantină, în consecinţă nici să se antreneze! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite