Veşti bune pentru Steaua: Andrei Prepeliţă revine după cinci luni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Prepeliţă şi Raul Gonzales
Andrei Prepeliţă şi Raul Gonzales

Antrenorul FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că partida cu FC Vaslui, contând pentru etapa a şasea a Ligii I, nu este decisivă pentru câştigarea titlului, precizând că gruparea patronată de Adrian Porumboiu nu e mai puternică decât în sezonul trecut.

"Cred că e un meci important, o etapă în care se pot întâmpla foarte multe lucruri. Pentru noi nu va fi un meci care va decide soarta campionatului. Este un meci important, mergem să câştigăm, dar vom fi foarte precauţi la acest meci. Avem foarte multe puncte şi orice punct e bun pentru echipa noastră. Pentru noi nu este un meci capital, e doar un meci din etapa a şasea", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că o victorie la Vaslui nu este sinonimă cu obţinerea titlului de campioană a Ligii I. "Vaslui este o echipă puternică, în componenţa căreia se află jucători de mare valoare. Dacă facem o analiză, nu cred că au o echipă mai puternică ca anul trecut. Oricum nu trebuie să ne concentrăm la ce se întâmplă la Vaslui, ar trebui să ne intereseze ce se întâmplă pe teren. Chiar dacă vom câştiga la Vaslui, nu înseamnă că am câştigat campionatul. Îmi doresc foarte mult să marcăm repede", a adăugat Reghecampf, care a precizat că la un asemenea meci nu contează prima de joc. Întrebat ce şanse mai au echipele Dinamo şi FC Vaslui să obţină calificarea în grupele Ligii Europa, Reghecampf a răspuns: "Chiar cred că nu mă interesează lucrul acesta. În fotbal se pot întâmpla multe".

Potrivit lui Reghecampf, mijlocaşul Andrei Prepeliţă, care a revenit după o absenţă de cinci luni cauzată de o accidentare, va face deplasarea alături de echipă la Vaslui. "Pe Prepe încercăm să-l integrăm în lot, pentru că vine după o pauză de cinci luni, mai are nevoie de puţin timp", a completat Reghecampf, care a menţionat că mijlocaşul Tiberiu Bălan face în continuare parte din lotul stelist, iar în cazul în care acesta va fi transferat la o altă echipă, va anunţa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite