Veşti bune pentru Simona Halep: a scăpat de trei jucătoare de elită, care au fost eliminate de la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wozniacki a spus adio turneului de la Indian Wells
Wozniacki a spus adio turneului de la Indian Wells

Simona Halep va juca marţi noaptea împotriva Karolinei Pliskova, pe care, dacă o va înginge, se va califica în sferturile competiţiei californiene. Drumul româncei spre finala este facilitat, însă, de câteva rezultate surprinzătoare ale căror protagoniste sunt câteva jucătoare din top 10 mondial.

Simona Halep avansează încet, dar sigur spre fazele superioare ale turneului WTA de la Indian Wells. Românca va juca la noapte cu Karolina Pliskova în optimi, dar, înainte de acest joc, a primit câteva veşti bune. Astfel, dacă va trece de Pliskova, Halep a scăpat de un posibil duel în sferturi cu Caroline Wozniacki, care a fost eliminată în şaisprezecimi de elveţianca Belinda Bencic (locul 37 WTA), după 4-6, 4-6.

De asemenea, o altă jucătoare de top 10, sârboaica Ana Ivanovici, a fost eliminată de Carolinei Garcia, după 2-6, 7-5, 2-6 într-un alt meci din şaisprezecimi. Surprizele nu s-au oprit aici. Sara Errani (locul 12 WTA) a plecat şi ea devreme de la Indian Wells, după ce a fost învinsă de Sabine Lisicki în două seturi, 4-6, 2-6.

După eliminarea prematură a celor trei jucătoare de mai sus, în competiţia feminină de la Indian Wells au mai rămas doar patru jucătoare din top 10: Serena Williams, Maria Şarapova, Simona Halep şi Eugenie Bouchard.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite