Veşti bune din Marea Britanie! Premierul Boris Johnson a anunţat când se vor relua meciurile cu spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Premierul britanic  Boris Johnson FOTO EPA-EFE /  Neil Hall

Sportul fără spectatori este ca mâncarea fără sare şi piper, din cauza pandemiei de coronavirus, sportivii resimţind din plin efectul disputării meciurilor în faţa unor arene pustii.

O veste bună vine însă de la premierul premierul britanic Boris Johnson (foto). Politicianul a anunţat, vineri, că autorităţile iau în calcul noi planuri de relaxare a restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Suporterii fotbalului englez nu au mai avut acces pe stadioane de la reluarea primelor două ligi de fotbal începând cu luna iunie, dar ar putea reveni din nou în tribune cel mai devreme în luna octombrie. 

''De la 1 august, vom relua spectacolele indoor cu prezenţa spectatorilor, în funcţie de succesul evenimentelor pilot şi vom avea evenimente pilot şi pentru adunări mai mari, precum cele din stadioanele de sport, cu scopul unei redeschideri pe scară largă din toamnă. Din octombrie intenţionăm să aducem din nou spectatorii pe stadioane. Aceste modificări trebuie însă făcute într-un mod sigur vizavi de Covid-19, depinzând de succesul evenimentele pilot'', a declarat Boris Johnson.

Campionatul Mondial de snooker de la Sheffield (31 iulie - 16 august) şi festivalul de echitaţie Glorious Goodwood (va avea loc în ziua de 1 august şi va putea permite participarea a 5.000 de spectatori) se numără printre evenimentele pilot la care publicul va avea acces în mod limitat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite