Veşti bune înainte de Fed Cup. Simona Halep se pregăteşte să revină şi se antrenează zilnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România va înfrunta Serbia în Fed Cup, confruntarea având loc pe 19 şi 20 aprilie, iar Simona Halep se pregăteşte zilnic pentru revenirea pe teren. Căpitanul „tricolorelor“, Alina Tecşor, a vorbit despre situaţia celei mai bine clasate românce din ierarhia mondială a tenisului feminin.

„Simona Halep se simte bine şi se antrenează zilnic la Centrul Naţional de Tenis. Sorana Cîrstea este la Charleston. La rândul său, Monica Niculescu pleacă în aceste zile la competiţia de la Katowice, în Polonia, iar Irina Begu este în Columbia. Săptămâna viitoare va fi nominalizată şi componenţa echipei noastre, 

În calitate de căpitan al echipei României de Fed Cup îmi doresc să avem parte de o săptămână reuşită, unitate în echipa noastră, motivaţie, optimism şi să ne bucurăm de un asemenea eveniment organizat acasă. Cu siguranţă scopul principal este să ne calificăm la Grupa Mondială II, dar şi mai important este să trăim emoţiile meciurilor într-o echipă puternică şi unită, care s-a consolidat la Budapesta anul acesta“, a declarat Alina Tecşor pentru DigiSport.
Echipa feminină de tenis a României s-a calificat în februarie, la Budapesta, în play-off-ul pentru Grupa Mondială II. Ţara noastră va întâlni Serbia, în baraj, în perioada 19-20 aprilie, la Arenele BNR din capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Simona Halep, despre pregătirea pentru Fed Cup, unde România va întâlni Serbia

Simona Halep, despre operaţia de micşorare a bustului: „De atunci s-a schimbat tot“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite