Veşti bune pentru CFR Cluj: TAS „a întors” decizia Comisiei de Apel a FRF. Ce înseamnă acest lucru pentru ardeleni

Veşti bune pentru CFR Cluj: TAS „a întors” decizia Comisiei de Apel a FRF. Ce înseamnă acest lucru pentru ardeleni

CFR Cluj, campioana României FOTO Arhivă personală/Facebook

CFR Cluj are, începând de marţi, dreptul de a transfera jucători, graţie deciziei TAS, care a anulat hotărârea luată, iniţial, de către Comisia de Apel a FRF.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE CFR Cluj a realizat deja cel dintâi transfer, aducându-l pe mijlocaşul Cristian Paleoca (20 de ani), de la Sticla Arieşul Turda, informează aceeaşi sursă.

În primă fază, ardelenii nu aveau dreptul de a transfera jucători, în urma deciziei dictate de Federaţia Română de Fotbal, în luna decembrie. Motivul făcea refere la faptul că CFR Cluj ar fi depăşit valoarea de 25 de milioane de lei deficit cumulat. 

Între timp, TAS a suspendat acţiunea iniţială aplicată „feroviarilor”, astfel încât  campioana en-titre are dreptul să facă transferuri, informează „Gazeta Sporturilor”. Decizia TAS va fi valabilă, până la judecarea apelului, care va avea loc la o dată ulterioară. Însă, în situaţia în care apelul ar confirma suspendarea dictată de către FRF, CFR Cluj nu va mai putea efectua transferuri. 
CFR Cluj se află pe primul loc din Liga I, având 13 victorii, cinci remize şi patru înfrângeri. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: