Veste tristă de la US Open: Mihaela Buzărnescu s-a retras

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, locul 21 WTA şi cap de serie numărul 21, s-a retras de la US Open înaintea meciului din primul tur.

Mihaela Buzărnescu urma să joace cu Marketa Vondrousova din Cehia, locul 103 WTA, însă a fost înlocuită de germana Mona Barthel.

Chiar dacă nu va evolua niciun minut la US Open, Mihaela Buzărnescu va primi 27.000 de dolari (23.000 de euro), jumătate din suma acordată pentru prezenţa în turul 1 de la US Open.

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat în turul doi la turneul Rogers Cup, de la Montreal, în setul decisiv al meciului cu sportiva ucraineană Elina Svitolina, numărul 5 mondial.

După eşecurile Simonei Halep şi Monicăi Niculescu, România le mai are pe Irina Begu şi pe Ana Bogdan, calificate în turul al doilea, şi Sorana Cîrstea, care va juca la noapte cu Alison Riske în primul tur. 

Pe tabloul masculin, Marius Copil a abandondat meciul cu Marin Cilici la 7-5, 6-1 şi 1-1 pentru tenismenul croat. Copil a condus cu 5-1 în primul set şi a ratat mai multe mingi de set, după care a căzut fizic şi psihic. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite