Veste teribilă pentru fanii lui Michael Schumacher: „Poate muri şi mâine!“. Ce şanse sunt să-l mai vedem pe legendarul pilot german

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael Schumacher a fost ascuns de ochii publicului din 2013, de când a suferit acel accident de schi în Alpii francezi.

Veştile care au apărut, în ultimii cinci ani, despre Michael Schumacher au fost de-a dreptul îngrozitoare. La un moment dat, cineva a dezvăluit că, de când e ţintuit în pat, neamţul a pierdut 14 centimetri în înălţime!

Şi, din păcate, şansele ca fostul campion de Formula 1 să mai fie văzut de fanii săi tind spre zero. Cel puţin aşa susţine un apropiat al familiei care a vorbit pentru „France Dimanche“ sub protecţia anonimatului.

Ce a spus?

Nu putem împiedica lumea să vadă ceea ce îşi doreşte să vadă. Familia îşi imaginează că pentru el e bine atunci când are familia în jurul său, dar realitatea e durereoasă. Poate muri peste zece ani sau chiar mâine, fie că va suferi de ceva, fie că va avea vreo infecţie. Nu vor ca restul oamenilor să-l mai vadă vreodată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite