Veste groaznică pentru Sorana Cârstea, fosta mare speranţă a tenisului nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cârstea
Sorana Cârstea

Frumoasă şi talentată, Sorana Cîrstea a fost considerată în urmă cu câţiva ani drept una dintre viitoarele stele ale tenisului feminin.

Pentru Sorana Cîrstea (25 de ani) ziua de luni va veni cu o veste groaznică, care nu face decât să confirme că sezonul 2015 a fost unul foarte slab. Ea avut o scădere vertiginoasă a nivelului jocului, care s-a văzut, din păcate, şi în clasamentul mondial. Fără victorie în prima parte a anului – a câştigat primul meci abia în a doua jumătate a lunii mai, în calificări la Roland Garros! – Sorana a fost departe de forma şi rezultatele cu care ne obişnuise.

O accidentare la umăr căpătată la finalul sezonului trecut i-a dat peste cap toată pregătire şi a silit-o să joace foarte puţin, astfel că această eclipsă s-a reflectat în clasament.

Acolo unde, de luni, va ocupa în cel mai bun caz locul 202 în lume! Va fi cea mai slabă clasare a Soranei din ultimii 8 ani, mai precis din primăvara anului 2007, atunci când avea 17 ani şi visa să intre în Top 150 mondial. În acest interval de 8 ani a reuşit să cucerească un titlu WTA, la Taşkent, (2008) să joace alte două finale, în 2013, la Toronto, şi în 2007 la Budapesta, să joace un sfert de finală la Roland Garros şi să ocupe locul 21 – cel mai bun din carieră – în luna august 2013.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite