Veste excelentă pentru Reghecampf: Anunţ făcut pe contul de Twitter al clubului Al-Wahda în privinţa românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Precedenta experienţă asiatică a lui „Reghe“ s-a încheiat cu o demitere de la Al-Hilal (Arabia Saudită). Atunci, el a devenit singurul român din istoria clubului care n-a câştigat niciun trofeu cât a stat pe bancă. Ajuns în Emirate, tehnicianul de 42 de ani are un mandat mult mai reuşit.

Laurenţiu Reghecampf are un program încărcat pe final de an. Echipa sa, Al-Wahda, a avut meci la 22 decembrie şi va mai juca şi astăzi în Cupa Emiratelor.

Efortul merită, fiindcă tehnicianul român e apreciat de şefii săi. Aceştia au anunţat pe contul de Twitter al clubului că i-au prelungit contractul lui Reghecampf până la finalul sezonului viitor. Această decizie a venit după un parcurs bun al echipei în actuala stagiune.

De când a preluat gruparea din Abu Dhabi, „Reghe“ a adunat 8 victorii, 4 remize şi 6 înfrângeri în 18 meciuri. Echipa pe locul 3 în campionat, la cinci puncte de liderul Al-Wasl, dar are şi o restanţă. În cele două competiţii KO, Al-Wahda e calificată în sferturile Cupei Emiratelor şi în optimile Cupei Preşedintelui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite