Veste cumplită! A scris istorie la Cupa Mondială, dar acum se retrage din activitate din cauza cancerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un reputat tehnician a fost lovit de o boală cruntă care l-a determinat să demisioneze de la echipa sa şi să încheie socotelile cu fotbalul. Printre cei care îl încurajează se numără şi un antrenor român, Cosmin Olăroiu.

Francezul Bruno Metsu (58 de ani) şi-a reziliat, vineri, contractul cu formaţia din Dubai, Al-Wasl.

Motivul? El se află internat în spital de mai multe zile şi a fost diagnosticat cu cancer la stomac!

S-a convertit la islam

Metsu şi-a făcut un nume în fotbalul mondial după ce, la CM 2002, a condus Senegalul spre o calificare istorică în sferturile competiţiei, învingând Franţa (1-0) şi Suedia (2-1).

După parcursul de senzaţie la CM 2002, Metsu, care până atunci lucrase aproape toate cariera în Franţa (Beauvais, Lille, Valenciennes, Sedan şi Valence) a luat drumul Orientului Mijlociu.

Din 2002 până acum, francezul a lucrat doar în Emirate, Arabia Saudită şi Qatar. El s-a ataşat atât de tare de cultura arabă încât s-a convertit la islam şi şi-a schimbat numele în Abdul Karim.

Încurajări de la Olăroiu

Acum, după ce medicii au confirmat că Metsu suferă de cancer la stomac, tehnicianul s-a hotărât să se retragă din fotbal pentru a-şi începe lupta împotriva bolii.

Printre cei care i-au transmis deja mesaje de încurajare francezului se numără şi Cosmin Olăroiu, care se află tot în Emirate, la Al-Ain.

După ultima partidă câştigată de echipa sa, săptămâna trecută, Oli a început conferinţa de presă de după joc, vorbind despre situaţia lui Metsu, transmiţându-i o recuperare rapidă.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite