Verstappen pune gaz pe foc: Ce a spus despre relaţia sa cu Hamilton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Verstappen (stânga), allături de Hamilton
Verstappen (stânga), allături de Hamilton

Proaspăt campion mondial de Formula 1, olandezul de 24 de ani a acordat un amplu interviu pentru BBC, în care a spus lucrurilor pe nume.

Sezonul de Formula 1 s-a încheiat, dar ecourile unui final incendiar, în care titlul mondial s-a decis în ultima tură, la ultima cursă, continuă să nască dezbateri aprinse printre fanii automobilismului.

Spre lauda lor, cei doi piloţi implicaţi în această cursă nebună, vorbim despre Lewis Hamilton (36 de ani, Mercedes) şi Max Verstappen (24 de ani, Red Bull), au dat dovadă de decenţă, după ce olandezul a luat titlul mondial. După cum „Adevărul“ a scris aici, Hamilton, spre deosebire de cei din anturajul său, a refuzat să facă scandal. Iar acum, Verstappen, în dialog cu BBC, a explicat că, deşi există chiar şi ură între el şi Hamilton, în anumite momente, totul se rezumă la o simplă rivalitate sportivă.

Ce a spus Max Verstappen?

*Eu şi Lewis ne urăm câteodată, dar e OK. Amândoi avem un spirit extrem de competitiv şi, de aceea, se ajunge la astfel de situaţii. Nici nu trebuie să ne spunem lucruri, te uiţi în ochii celuilalt şi o simţi. Dar simţi şi că fiecare din noi apreciază această frumoasă luptă. E un pilot incredibil, ne respectăm enorm pentru ceea ce reuşim pe pistă.

*Am câştigat pe pistă (n.r. - la Abu Dhabi). Oamenii vor spune că a fost un succes norocos. Absolut, a fost foarte norocos. Dar, de asemenea, trebuie văzut faptul că am fost atât de ghinionişti de-a lungul acestui sezon, altfel lupta pentru titlul mondial s-ar fi terminat mult mai devreme. Puţin noroc nu strică niciodată, în viaţă.

Formula 1, sezonul 2021

Clasamentul piloţilor, Top 5

1. Max Verstappen (Red Bull Racing Honda) - 395,5 puncte

2. Lewis Hamilton (Mercedes) - 387,5p

3. Valtteri Bottas (Mercedes) - 226p

4. Sergio Perez (Red Bull Racing Honda) - 190p

5. Carlos Sainz Jr. (Ferrari) - 164,5p

Clasamentul constructorilor, Top 5

1. Mercedes - 613,5 puncte

2. Red Bull Racing Honda - 585,5p

3. Ferrari - 323,5p

4. McLaren-Mercedes - 275p

5. Alpine-Renault - 155p

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite