Venus Williams, dată în judecată de familia bărbatului care a murit în urma unui accident în care a fost implicată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Venus Williams FOTO Getty Images
Venus Williams FOTO Getty Images

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams a fost dată în judecată, vineri, de familia bărbatului care a murit în urma accidentului în care a fost implicată sportiva, la 9 iunie, în Florida, informează Reuters.

Accidentul s-a produs în 9 iunie, la Palm Beach Gardens în Florida. Maşina de teren condusă de Williams a intrat în coliziune într-o intersecţie cu un vehicul venit din partea dreaptă, iar şoferul în vârstă de 78 de ani a murit. 

captura

Avocatul sportivei, Malcolm Cunningham, a declarat că Venus Williams a intrat în intersecţie pe culoarea verde şi circula cu viteză redusă. În schimb, raportul poliţiei citat de site-u tmz.com indică faptul că jucătoarea nu a acordat prioritate. Cei doi pasageri ai celuilalt vehicul, un cuplu în vârstă, au fost răniţi, iar bărbatul a decedat după două săptămâni.

Familia lui Jerome Barson a precizat, în plângerea depusă, că Williams a dat dovadă de neglijenţă la volan şi a provocat accidentul.

Venus Williams participă în această perioadă la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, competiţie la care va juca în primul tur, luni, cu spportiva belgiană Elise Mertens.

Williams, în vârstă de 37 de ani, a câştigat de cinci ori turneul de la Wimbledon (2000, 2001, 2005, 2007, 2008).os.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite