Venezuela, cea mai comică situaţie din Copa America: Noroc fantastic pentru sud-americani în primele două meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rondon e vedeta naţionalei din Venezuela
Rondon e vedeta naţionalei din Venezuela

Venezuela şi Bolivia sunt cele mai slabe echipe din America de Sud, însă prima naţională meţine şanse reale de calificare în sferturile din Copa America, fiind neînvinsă.

Venezuela se confruntă cu o situaţie catastrofală, iar imaginile cu oamenii care caută mâncare printre gunoaie redau dimensiunea dezastrului. În acest decor apocaliptic, naţionala are ocazia de a le face o bucurie fanilor.

Aflată în grupa A din Copa America, Venezuela a înregistrat două remize albe în primele două partide cu Peru şi cu Brazilia, al doilea rezultat fiind o surpriză uriaşă. Doar că venezuelenii au avut şi un noroc fantastic în aceste două partide.

Concret, ei au luat cinci goluri, însă toate au fost anulate! Venezuela a încasat două goluri nevalidate cu Peru şi încă trei cu Brazilia. Dintre aceste cinci goluri, trei au fost anulate cu ajutorul arbitrajului video.

În ultima etapă din grupa A, Venezuela va întâlni Bolivia şi un succes poate trimite trupa pregătită de Rafael Dudamel în sferturile din Copa America.

Grupa A, etapa a 2-a

1. Brazilia 4 puncte

2. Peru 4p

3. Venezuela 2p

4. Bolivia 0p 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite