Vedeta Croaţiei, batjocorită în România: Luka Modrici a fost desfiinţat de Marcel Puşcaş pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Modrici

Croaţia a impresionat o planetă întreagă prin prestaţia ei la Mondialul din 2018, însă, ca de obicei, în România se găsesc oameni care să minimalizeze orice rezultat.

România e campioană mondială la…vorbe. De aceea, Florinel Coman, un nimeni în fotbalul mondial, a fost comparat cu Kylian Mbappe sau, nu mai departe de sâmbătă seara, mijlocaşul CFR-ului, Emmanuel Culio, l-a comparat pe antrenorul său, Edward Iordănescu cu…Guardiola şi cu Simeone!

Cum nu există nici simţul măsurii şi nici cel al ridicolului, cu câteva ore înainte de finala Mondialului, fostul fotbalist, Marcel Puşcaş, l-a desfiinţat pe Luka Modrici, vedeta Croaţiei care, în viziunea unora, merită să fie pe lista candidaţilor la câştigarea Balonului de Aur. 

Ce a scris Marcel Puşcaş pe Facebook?

*Ce să caute Luka Modric, cu 20 de goluri în zece ani (două pe an), fără prezenţă în careuri, fără joc cu capul, fără picior stâng şi cu doar opt assist-uri la Real în ultimul sezon şi două goluri în această listă? 

*Mai adaug şi genialele şi precisele pase pe lat şi înapoi, nu mai lungi de 15 metri. Altfel, un fotbalist foarte bun.

*Nici măcar un meci mare în finală nu mă poate convinge. Cu Anglia a atins mingea de 32 de ori. 26 de pase de 15 metri bune, şase greşite. A produs faultul la golul englezilor. Nicio deposedare, niciun şut spre poarta Angliei. Cinci cornere executate marca Bănel Nicoliţă. Schimbat elegant, să nu mai încurce ceva. 

*Cu ruşii ratează penalty. Era să genereze stopuri cardiac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite