Vasile Stîngă a anunţat lotul pentru "dubla" cu Lituania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o lună după participarea la CM din Suedia, antrenorii lotului naţional masculin de handbal, Vasile Stîngă şi Nicolae Munteanu, au prezentat lista jucătorilor cu care vor aborda meciurile cu Lituani, din 10 şi 13 martie, din preliminariile CE 2012.

Nici de această dată, selecţionerii nu l-au convocat pe Alin Şania, disputa acestuia cu Vasile Stîngă fiind bine cunoscută. Iată jucătorii chemaţi la lot: Mihai Popescu, Ionuţ Ciobanu, Bogdan Pralea - portari, Gabriel Florea, Csike Onyejekwe, Marius Novanc, Dan Savenco, Laurenţiu Toma, Valentin Ghionea, Marius Sadoveac, Daniel Mureşan, Rareş Jurcă, George Cântec, Cristi Fenici, Alexandru Csepreghi, Alexandru Stamate şi Alexandru Şimicu.

Reunirea lotului este programată în 28 februarie, la Constanţa. Excepţie fac jucătorii de la HCM, care se vor prezenta la pregătiri în 4 martie, la o zi după disputarea pe teren propriu a ultimei partide din grupa D a Ligii Campionilor, cu Renovalia Ciudad Real. Echipa reprezentativă va asista la confruntarea cu formaţia spaniolă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite