Vasile Şiman, acuzat de fals în acte. Nu doar că nu plăteşte salariile, dar inventează datorii ale jucătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Şiman, finanţatorul Sportului Studenţesc FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Vasile Şiman, finanţatorul Sportului Studenţesc FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Atmosfera de la Sportul Studenţesc continuă să fie tensionată, însă fotbaliştii găsesc alte mijloace de a-şi face dreptate. Astfel, un jucător din Regie a făcut o plângere penală împotriva finanţatorului echipei, exemplul lui fiind urmat şi de alţii.

Viorel Ferfelea este primul care a cedat abuzurilor făcute la echipă, astfel încât a făcut demersuri în scopul rezolvării restanţelor salariale: „Am făcut o plângere penală împotriva lui Vasile Şiman pentru ceea ce se întâmplă la Sportul. A adus acte pe care nu le mai ia nimeni în seamă, în afara comisiilor sportive. 

A venit cu nişte dispoziţii de plată în care nu există semnătura mea şi în care scrie că am luat o mie de euro. Am fost declarat liber de contract pe fond, dar acum mi s-a băgat recurs. Cei de la club au venit cu dispoziţii de plată în care, pe lângă faptul că îmi acoperă toată suma, mă scot şi dator cu o mie şi ceva de euro“, a declarat mijlocaşul pentru Mediafax.

Fotbalistul din Regie este convins că iniţiativa sa este un exemplu pentru coechipieri, care au întâmpinat probleme similare încă de la începutul anului 2013. „Gestul meu va fi urmat şi de ceilalţi colegi, chiar dacă vor câştiga sau nu la comisii. În afara celor 15 jucători mai sunt şi alte persoane care au făcut plângere penală împotriva clubului, cei de la bucătărie, foştii angajaţi“, a comchis Ferfelea..

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite