Van Persie a băut cu Mutu şi apoi a chemat nişte fetiţe la hotel. Alţi patru fotbalişti au participat la distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a pierdut clar în faţa Olandei, scor 1-4, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe doi dintre fotbaliştii lui Piţurcă să meargă de la stadion direct în club.

Meciul România -Olanda s-a terminat la ora 22.50, iar în jurul orei 23.00 echipele se aflau deja la vestiare. Peste fix 68 de minute, Adrian Mutu a coborât dintr-o maşină neagră de teren şi a intrat în clubul Tiffany, de pe Calea Victoriei. Îmbrăcat casual, cu un sacou gri, blugi şi având pantofi sport în picioare, fotbalistul care a jucat 10 minute cu Turcia şi 20 de minute cu Olanda a urcat grăbit scările şi a intrat înăuntru. Venea direct de la stadion şi îşi dăduse întâlnire acolo cu Ciprian Marica, care a ajuns însă la o jumătate de oră după miezul nopţii. N-a venit singur ci însoţit de doi prieteni, parcurgând distanţa de la Hilton până la club pe jos.
Ca la un semn, de la 00.30 şi până la 2 noaptea, în club au intrat cel puţin 30 de fete. Toate cu forme apetisante, îmbrăcate de party, cu pantofi cu tocuri uriaşe şi aduse de taxiuri ori maşini de lux, care le lăsau exact la intrarea în club. Misterul acestei migraţii misterioase s-a lămurit puţin înainte de 4 dimineaţa. Din club au ieşit atunci olandezii Van Persie, Huntelaar, De Jong şi Afellay, toţi bine-dispuşi. Cel mai probabil, fuseseră chemaţi acolo de Ciprian Marica, coleg cu Huntelaar şi Afellay la Schalke 04, în Germania. Atacantul naţionalei a plecat cu puţin înaintea batavilor, tot atunci părăsind clubul şi Adrian Mutu, care a ieşit însă prin spate.
Olandezii au plecat flancaţi de body-guarzii clubului şi la puţin timp după ce au pătruns spre camere, în faţa hotelului Hilton, unde erau cazaţi învingătorii de pe „Arena Naţională" au oprit două taxiuri, din care au coborât patru fete voluptoase, care au trecut val-vârtej prin recepţie şi s-au îndreptat spre lifturi. Iar de acolo, probabil, către camerele petrecăreţilor din club.
În club a fost şi Sânziana Buruiană
Printre fetele care au „debarcat" de urgenţă în Tiffany Club s-a aflat şi Sânziana Buruiană, personaj omni-prezent în lumea mondenă a Bucureştiului. Ea a mărturisit ieri că n-a avut treabă cu masa fotbaliştilor, dar că Ionuţ Luţu, aflat în preajma lui Mutu, i-a spus că un atacant olandez a pus ochii pe ea.

Marica
fete2
fete1
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite