Vali Porcişteanu a terminat pe primul loc după primele două speciale ale Raliului Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Porcisteanu, alaturi de Alina Bunica
Vali Porcisteanu, alaturi de Alina Bunica

Valentin Porcişteanu a terminat în poziţia de lider după prima zi a Tess Rally (Raliul Braşovului), cea dintâi etapă a Campionatului Naţional (CNR). Întrecerea este acum în curs de desfăşurare.

Echipajul Valentin Porcişteanu / Dan Dobre (Mitsubishi EVO X) s-a impus în prima probă specială, la Poiana Braşov (10,4 km), în urma celor doi sosind Bogdan Marişca (la 12,3) şi Marco Tempestini (la 48,9). Încă de la început, Raliul Braşovului s-a desfăşurat în condiţii meteo dificile - ploaie şi chiar ninsoare -, ceea ce nu este însă o surpriză ţinând cont de perioada calendaristică în care ne aflăm.

Porcişteanu a rămas lider şi după a doua "specială", el trecând cu bine peste probleme cauzate de vremea neprielnică. Nu acelaşi lucru îl putem spune despre alţi concurenţi cu nume care au luat startul. Francezul Francois Delcour a pierdut timp preţios după ce maşina lui a nimerit într-un şanţ de pe margine şoselei. Favoritul gazdelor, Dan Gîrtofan, a terminat abia pe locul 30!

Aflat pe locul 4, dublul campion al României Gergo Szabo nici măcar nu a luat startul în ziua de astăzi, maşina Mitsubishi Evo X a pilotului maghiar nefiind capabilă să pornească.

După primele trei probe speciale ale zilei de astăzi, Porcişteanu se menţine în frunte.

Vom reveni cu amănunte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite