Valeriu Răchită trage de urechi mass-media din România: „Aţi creat un monstru de o perversitate fără limite!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare jucător al Stelei, Valeriu Răchită, îi trage de urechi pe jurnaliştii români, pe care îi acuză că l-au pus prea mult pe Mihai Stoica în lumina reflectoarelor, transformându-l într-un „monstru”.

După ce Mihai Stoica a agresat verbal o jurnalistă şi un cameraman de la PRO TV, care ar fi dorit să filmeze antrenamentul oficial al Stelei la Skopje, reacţiile oamenilor de fotbal din România nu au întârziat să apară. Foarte vehement a fost Valeriu Răchită, care îl condamnă pe Stoica pentru comportamentul suburban.

„Era normal să se întample atâta cât timp cât persoana în cauză a fost atât de mult mediatizată încât nu-şi mai dă seama unde se află. Aţi creat un monstru! El nu are drept de semnătură, cunoştinţe fotbalitice, n-are dreptul să numească antrenorul. Este un no-name! Dacă era om de cuvânt, trebuia să se retragă din fotbal. Omul este de o perversitate fără limite. Vorbeşte ceva cu jucătorii faţă în faţă şi altceva vorbeşte în faţa patronului. Trebuie scos din fotbal şi din cadrul oricărei structuri sportive”, a spus Răchită la GSP TV.

Valeriu Răchită: Ii dau un sfat lui Reghecampf să se delimiteze de acţiunile personajului pentru că va plăti şi el scump.

CITIŢI ŞI:

*Mihai Stoica explică de ce i-a înjurat pe ziarişti la Skopje: „Aşa e la stadion“. Managerul dă vina pe arestarea lui Gigi Becali pentru ceea ce s-a întâmplat. Sfatul lui Dinu: „Da-ţi două palme“

*EXCLUSIV Dumitru Dragomir a comentat ieşirea golănească a lui Mihai Stoica în Macedonia: „Presa nu-l va mai ierta de această dată, la fel ca în 2005“

Asociaţia Presei Sportive din România condamnă atitudinea lui Mihai Stoica

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite