Valentin Ceauşescu e dezgustat de ce a ajuns eternul derby în România: „N-am ce vedea la Dinamo – Steaua“

Valentin Ceauşescu e dezgustat de ce a ajuns eternul derby în România: „N-am ce vedea la Dinamo – Steaua“

Valentin Ceauşescu (65 de ani)

Omul care a contribuit la formarea echipei cu care roş-albaştrii au cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 e mâhnit din cauza nivelului actual al fotbalului românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentin Ceauşescu e omul despre care foştii jucători ai Stelei vorbesc şi acum cu mare respect. Dacă până în 1989 a fost foarte implicat în lumea fotbalului, ordonând inclusiv retragerea Stelei de pe teren în acea finală de cupă cu Dinamo, acum, fiul fostului dictator şi-a pierdut interesul pentru sportul-rege, probabil, dezgustat şi de faptul că fotbalul a ajuns să fie condus de oameni cu care n-are nimic în comun.
 
Înainte de derby-ul din această seară, Dinamo – Steaua (ora 21.30, Digi Sport 1), Valentin Ceauşescu a fost contactat de „Fanatik“ pentru o analiză a jocului. El a refuzat însă ferm să facă aprecieri legate de meci.
 
Ce a spus?
 
„Mă aflu în concediu acum, mă odihnesc. Credeţi-mă că meciul nu prea mă mai interesează. Acum nu prea am ce vedea la Dinamo – Steaua. Mă dedic exclusiv activităţilor mele de la Institutul de Fizică Atomică. Mă uit la meciurile Stelei doar atunci când am ce vedea“, a spus Valentin Ceauşescu.
 
Întrebat despre Laurenţiu Reghecampf, el a „driblat“ din nou răspunsul: „Chiar nu vreau să mă pronunţ. N-am nevoie să comenteze lumea spusele mele. Asta s-ar întâmpla în momentul în care aş spune orice despre fotbal sau despre Steaua“.
Cu cei din Steaua 1986 nu am nici o problemă. Chiar îmi face plăcere să mă întîlnesc cu ei.
Valentin Ceauşescu
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările