Vadim s-a dezlănţuit. Ce a scris „Tribunul“ despre „Căcărează“ Gigi Becali şi „handicapatul“ Costel Gâlcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corneliu Vadim Tudor, cel care a fost alături de Gigi Becali la alegerile europarlamentare din anul 2009, s-a certat din nou „la cuţite” cu patronul Stelei, aşa cum s-a mai întâmplat şi în perioada 2005-2006.

“Handicapatul ăsta care are două clase mai mult ca trenul, care paşte oile pe tăpşan, se visează Războinicul Luminii, Principele lui Machiavelii, Pazvante Chioru, Mihai Viteazu calare pe breazu”, spunea în trecut preşedintele PRM despre patronul Stelei, continuând “Becali nu e, de fapt, decât o maimuţă curentată. O maimuţă beată, asta e Becali”. “N-am ce vorbi cu derbedeul ăsta. Acest Gigi Becali pentru mine este un păduche, un pigmeu. Vagabondul dracului! E bolnav psihic”, îl caracteriza „Tribunul” pe „Nea Gigi”. Pe de altă parte, nici Becali n-a făcut rabat de la epitete, “Dacă e idiot şi prost, o să ne luptăm între noi şi o sa câştige alţii. E tribunul câinilor şi al pisicilor. Are vrăjeală”. Ba mai mult, Becali avea şi o strategie prin care să-şi elimine adversarul: “E posedat de diavol. O să încerc să scap România de acest cancer veninos, care se numeşte Vadim”.  Acum, Becali a redevenit “Boier Căcărează” pentru Vadim, care nu pierde nicio ocazie pentru a-l ataca pe Becali în paginile publicaţiilor pe care le patronează, “Tricolorul” şi “România Mare”.

Vadim si Becali

Mai nou, Becali a apărut pe coperta ziarului “Tricolorul”, care găzduieşte celebra rubrică “Scuipaţi aici”.
“Boier Căcărează a făcut din echipa de fotbal Steaua Bucureşti oaia neagră a Campionatului – aceasta pierde meci după meci (inclusiv titlul!) pentru că aşa-zisul creştin evlavios i-a vîndut, ca Iuda, pe cei mai valoroşi jucători: Tătăruşanu, Gardoş, Sukala, Pintilii, Keşeru, Kapetanos şi, colac peste pupăza mă-sii, l-a adus şi îl păstrează ca antrenor pe handicapatul Costel Gîlcă. Dar s-ar putea ca Dosarul Avicola să-l trimită, din nou, după gratii pe acest analfabet de care ne fusese milă, cîndva, şi vom scăpa de piaza-rea”, a notat Corneliu Vadim Tudor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite