Vaccinul anti-COVID, cadou de 8 martie: „Acum, sunt puţin mai liniştită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Popescu. FOTO: Facebook / COSR
Ana Maria Popescu. FOTO: Facebook / COSR

Sportivii olimpici continuă să-şi primească dozele, în speranţa că vor putea merge, fără probleme, la Jocurile din această vară, care vor fi găzduite de Tokyo (23 iulie - 8 august).

După Simona Halep (3 WTA), astăzi, alţi doi mari sportivi ai României au fost programaţi pentru vaccinare. Vorbim despre spadasina Ana Maria Popescu (36 de ani) şi gimnastul Marian Drăgulescu (40 de ani). Cei doi s-au prezentat la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino“ şi au fost injectaţi cu prima doză.

La ieşire, Ana Maria Popescu, campioană olimpică la Rio de Janeiro, în 2016, s-a arătat încântată că a fost vaccinată, încă de la începutul campaniei. 

„Vaccinul ăsta e primul cadou de 8 martie. Şi, trebuie să recunosc, sunt puţin mai liniştită. N-a durut vaccinul, până la urmă meseria mea e să înţep oamenii şi să nu mă las înţepată. Până la urmă, astăzi n-am avut încotro, dar o să-mi iau revanşa pentru că imediat voi pleca în cantonament la Craiova pentru o săptămână de pregătire“, a declarat sportiva care va reprezenta România şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite