Vacanţă de coşmar în Maldive pentru căpitanii Stelei: "Ne-au servit creveţi stricaţi şi am avut şobolani în resort"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Tănase şi Alex Bourceanu, primii doi căpitani de echipă ai Stelei, au plătit mii de euro pentru o vacanţă care s-a vrut de vis, dar care s-a dovedit a fi de coşmar.

Steliştii au plecat înainte de Revelion în Insulele Maldive, recunoscute ca un paradis turistic, însă şi-au luat cea mai mare ţeapă din viaţa lor. "Da e adevarat că am fost nemulţumită şi că am făcut sesizări, am avut o discuţie cu managerul minunatului resort. Dar prima discuţie a avut loc pe data de 29, înainte de seara de revelion. Eu nu am fost mulţumită de condiţiile oferite de ei, pentru că nu consideram că sunt de 5*. Am avut o problemă cu faptul că stăteau muştele pe mâncare când mergeai să te serveşti, am avut o problemă cu faptul că am fost serviţi cu creveţi stricaţi, am avut o problemă cu faptul că pe o insulă unde era doar resortul lor erau ŞOBOLANI! Am avut o problema în acea seară cu faptul că domnii nu mai vroiau să ne servească nici contra cost, că room service-ul se închide la ora 23 şi pînă dimineaţa eşti rupt de lume.
Am sunat insistent din cameră în timpul nopţii după ceva de mîncare, fructe, sandwish orice. Nu am fost servită.”, a dezvăluit Adina Bourceanu, soţia lui Alex,  pe Facebook.

Soţii Bourceanu au fost împreună cu cei doi copii ai lor, iar Tănase alături de prietena sa, Alexandra Damaschin. Toţi au fost cazaţi la resortul Atmosphere Kanifushi Maldives.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite