Usain Bolt vrea medalie şi la săritura în lungime de la Jocurile Olimpice din 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Usain Bolt, cel mai rapid om de pe planetă. FOTO Mediafax
Usain Bolt, cel mai rapid om de pe planetă. FOTO Mediafax

Olimpicul Usain Bolt are planuri mari pentru Jocurile Olimpice de la Rio, acesta vrând să participe la săritura în lungime.

Cu toate că încă se mai scrie despre Jocurile Olimpice de la Londra, Usain Bolt face deja planuri pentru viitor. Cel mai rapid om de pe planetă vrea să participe la săritura în lungime din cadrul Olimpiadei din 2016.

Olimpicul probelor 100m, 200m şi 4x100m de la Jocurile Olimpice 2012 a dezminţit speculaţiile conform cărora s-ar retrage înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio. 

„Categoric voi fi la Jocurile Olimpice de la Rio. Atât timp cât voi fi în formă, sunt gata pentru competiţie. Va fi puţin mai greu decât până acum, dar voi participa”, a comentat jamaicanul.

„Sunt multe lucruri pe care le pot face în sport. Antrenorul meu vrea să fac 400 de metri, eu vreau să încerc săritura în lungime”, a completat Usain Bolt.

Dacă Bolt va schimba probele, ar putea urma exemplul lui Carl Lewis, care a luat titlul olimpic la cursa de 100m în 1984 şi 1988, şi a câştigat de patru ori medalia de aur la săritura în lungime din 1984 până în 1996.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite