Usain Bolt a câştigat o cursă demonstrativă la Rio de Janeiro

Usain Bolt a câştigat o cursă demonstrativă la Rio de Janeiro

Usain Bolt

Sextuplul campion olimpic Usain Bolt a câştigat o probă demonstrativă de 100 m la Rio de Janeiro, gazda viitoarei Olimpiade din 2016, fără a coborî sub pragul celor 10 secunde.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe o pistă udă din cauza ploii torenţiale căzute cu puţin înainte de cursă, atletul jamaican, omul cel mai rapid din lume, s-a impus în 10 sec 12/100, după ce vineri afirma că poate spera să alerge în mai puţin de 10 secunde. "Startul meu nu a fost foarte bun, iar asta m-a penalizat. Dar sunt bucuros că am câştigat", a afirmat Bolt după această primă cursă a anului pe distanţa de 100 m, conform Agerpres. Bolt, care va împlini 30 de ani în ultima zi a Jocurilor Olimpice, la care va concura pentru ultima oară în cariera sa, a anunţat vineri obiectivele sale pentru Rio: să-şi conserve titlurile la 100, 200 şi 4x100 m, două triple realizate la Beijing în 2008 şi Londra în 2012, cu un prim record mondial la 200 m.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările