US Open 2017: finală-surpriză pe tabloul feminin! Simona Halep rămâne pe locul al doilea WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sloane Stephens şi Madison Keys se vor întâlni în ultimul act de la US Open 2017, după ce le-au depăşit pe Venus Williams, respectiv Coco Vandeweghe,

Sloane Stephens şi Madison Keys se vor întâlni în finala US Open 2017 şi, indiferent cine va câştiga, va fi o premieră, în sensul în care niciuna dintre ele nu are în palmares un Grand Slam. 

Sloane Stephens a trecut de Venus Williams în prima semifinală în trei seturi, scor 6-1, 0-6, 5-7. La 5-5 în decisiv, Sloane a apăsat pe acceleraţie, a făcut un break la zero şi s-a impus apoi pe serviciu la 15, câştigând prima minge de meci. 

Sloane Stephens, locul 83 WTA, în vârstă de 24 de ani, a împiedicat-o astfel pe Venus să câştige un nou US Open, după cele adjudecate în 2000 şi 2001.

În cea de-a doua semifinală, Madison Keys, locul 16 WTA, nu a avut ce discuta cu Coco Vandeweghe, locul 22 WTA, pe care a bătut-o măr, scor 6-1, 6-2.

Finala dintre Keys şi Stephens are loc sâmbătă, de la ora 23.00, în direct pe EuroSport. 

Prin eliminarea lui Venus din semifinale, înseamnă că americanca va fi de luni pe locul 5 WTA, iar primele patru poziţii vor fi ocupate în ordine de Garbine Muguruza, Simona Halep, Elina Svitolina şi Karolina Pliskova. Simona va avea doar 65 de puncte în urma Muguruzei. 

Horia Tecău joacă azi în finala de la dublu!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite