Urmează un scandal monstru: Ce a putut să zică Mircea Sandu despre Răzvan Burleanu, în direct, la o emisiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandu

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) se poate pregăti deja de un alt proces de lungă durată după o serie de acuze pentru care va trebui să aducă probe.

Mircea Sandu a intrat înt-un con de umbră după ce, din postura de şef al fotbalului românesc timp de 24 de ani, a contribuit din plin la decăderea sportului-rege în România.

După ce n-a mai candidat la alegerile din 2014 şi nici n-a reuşit să-şi ducă la bun sfârşit planul prin care voia să conducă din umbră, prin intermediul lui Gică Popescu, „Naşul“ a mai suferit un eşec de proporţii la ultimele alegeri pentru şefia FRF. Atunci, celălalt candidat susţinut de el, Ionuţ Lupescu, a fost învins categoric de Răzvan Burleanu.

După aceste înfrângeri pe bandă, Sandu a apărut, miercuri seară, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu“, difuzată pe gsp.ro şi moderată de Ovidiu Ioaniţoaia. Cu acest prilej, Sandu a lansat o serie de acuze grave la adresa lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte FRF, şi, aproape sigur, va fi chemat în instanţă pentru a-şi dovedi spusele.

Ce a declarat Mircea Sandu?

*Burleanu e omul serviciilor. Al cui să fie? Sunt mulţi şi îi mai vedeţi pe la televizor când s-au deplasat. Nu pe toţi şi nu tot timpul. Au fost şi generali de la SRI la Campionatul European (n.r. - Euro 2016). Nu mai spun de politicieni. Şi se laudă că luptă împotriva politicului. Dar prin poze e plin de politicieni.

*Relaţia cu FRF este zero. Nu m-au invitat niciodată la nimic. Nu ştiu de ce. Sunt oamenii la putere. Să coordoneze şi să decidă. E păcat. Cât a fost Mircea Angelescu preşedinte de onoare al federaţiei, mă comportam ca şi cu un ou. Am avut de învăţat. Când a început să aibă probleme, l-am sprijinit. Şi nu doar eu. 

*Eu niciodată n-am avut o probă (n.r. - pentru a depista un meci aranjat) pentru că n-am aparate de ascultat, cum au cei de la SRI şi DNA. M-au ascultat, fotografiat şi filmat! Mi-au trimis acasă hârtie că mă ascultau. Telefon, video, ambiental, toate astea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite