UPDATE. Tensiune înainte de Dinamo-Steaua. Lăcătuş: „Propun să i se acorde şi un punct lui Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş vrea să câştige la Steaua primul trofeu ca antrenor
Marius Lăcătuş vrea să câştige la Steaua primul trofeu ca antrenor

Decizia Comisiei de Disciplină a LPF, potrivit căreia lui Andrei Cristea i s-a anulat cartonaşul roşu primit în meciul cu Oţelul şi astfel va avea drept de joc în derby-ul de duminică seară (20.30, DigiSport, www.adevarul.ro), a iscat un scandal între cele două cluburi rivale.

Tehnicianul Stelei, Marius Lăcătuuş, a comentat decizia Comisiei de Disciplină potrivit căreia Andrei Cristea a primit drept de joc pentru meciul de duminică seară (20.30, Digi Sport, www.adevarul.ro). „Propun să i se ia şi două puncte Oţelului şi să i se acorde unul lui Dinamo. Cine ştie, poate pe viitor ne aşteptăm să vedem şi un gol valabil anulat la Comisii", ne-a spus Lăcătuş.

Răducan: „Vom împărţi şi punctele pe la comisii!“
La fel de virulent este şi Narcis Răducan, directorul sportiv al roş-albaştrilor. „O să ajungem să ne împărţim punctele pe la comisii. Ridicarea suspendării este cel mai mare cadou pentru Dinamo. Vrem să contestăm această decizie", a spus Răducan.

Cristea: „Sunt fericit că o să joc în derby“
În schimb, Andrei Cristea este cel mai fericit: „Este o decizie normală. Nu trebuie să ne condamne lumea. Dacă n-am lovit, de ce să fiu pedepsit?! Sunt fericit că o să joc în derby".

Andrei Cristea va juca în derby / I-a fost anulat cartonaşul roşu

Pentru Dinamo comisiile se dau şi peste cap. Cu patru zile înainte de derby-ul din Ştefan cel Mare, Comisiile LPF au anulat cartonaşul roşu primit de Cristea în partida din ultimul meci cu Oţelul. Astfel, atacantul care a adus ultima victorie a Stelei în Groapă, Andrei Cristea, va evolua contra fostei sale echipe. Veşti extrem de bune pentru Ioan Andone, care îşi simte postul ameninţat. Atacantului echipei sale i-a fost anulat cartonaşul roşu primit în finalul meciului cu Oţelul Galaţi şi va putea fi folosit de Dinamo în derby-ul cu Steaua.

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a explicat decizia luată de Comisia de Disciplină. "Comisia s-a uitat două ore la faza în care a primit roşu şi n-au văzut nimic în care să constate că Andrei Cristea l-ar lovit pe Rîpă". În raportul de arbitraj, Cristi Balaj a scris că nu a văzut faza şi că a luat-o sub rerzerva de a fi analizată uterior". Arbitrul băimărean a refuzat să confirme sau să infirme, spunând că ce a avut de spus a scris în raport.

Cornel Râpă a dat o declaraţie prin fax a spus Marius Stan, directorul general al Oţelului Galaţi. "Râpă a scris în declaraţie că a fost lovit cu capul în gură de Cristea, dar că nu poate preciya dacă a făcut-o intenţionat sau nu", a declarat oficialul gălăţean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite