UPDATE Soarta Craiovei se decide pe 14 mai! Nu se aduc arbitri străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii Universităţii Craiova
Fanii Universităţii Craiova

Astăzi, de la ora 11.00,  s-a reunit Comitetul Executiv al FRF. S-a stabilit ca  Adunarea Generală a FRF, care va ratifica sau nu dezafilierea Craiovei, să fie hotărâtă pe 14 mai.

UPDATE Adunarea Generală a FRF care va valida sau nu decizia de dezafiliere a Universtăţii Craiova va avea loc la 14 mai!

Preşedintele FRF a prezentat iar documentele prin care Adrian Mititelu a chemat în instanţă FRF, dând practic directiva pentru membrii Adunării Generale, ca Universitatea să rămână dezafiliată. "Mititelu, prin hârtiile pe care ni le-a trimis, recunoaşte că s-a dus în instanţă pentru a reclama FRF. E ceva de speriat ce a făcut individul ăsta. Pentru mine nu e subiect Mititelu, mă deranjează cu nu are Craiova echipă, dar nu este vina mea. E normal ca Mititelu să ceară reafilierea, dar mi se pare ieşit din comun să ceară despăgubiri de 50 de milioane de euro. La 14.30 mă prezint la sediul DNA pentru lămuriri".

Ce a mai spus Mircea Sandu: "Pe stadioane pot fi afişate  bannere fără conţinut jignitor, xenofob sau calomnios. Am mai făcut rost de 3 milioane de euro şi 500.000 de dolari pentru refacerea terenurilor de Liga a doua. S-a validat decizia TAS prin care Timişoara îşi recapătă culorile şi palmaresul".

Despre arbitri străini: "Steaua, Dinamo şi Rapid sunt echipele care au cerut arbitri străini în LIga I. S-a respins această cerere. Din punctul meu de vedere, nu merită să aducem arbitri străini acum. Domnul Crăciunescu nu va mai avea dreptul să apară la emisiuni, mai bine îi creştem salariul".

Despre sechestrul pus pe sediul LPF: "Întrebaţi-l pe domnul Dragomir. Pe mine întrebaţi-mă de Comitetul Executiv al FRF".

.....

Comitetul Executiv al FRF va începe de la ora 11.00, iar la ora 13.00 preşedintele FRF Mircea Sandu va susţine o conferinţă de presă. De ce este importantă această şedinţă pentru Universitatea Craiova? Pe punctul cinci al ordinii de zi este "Convocarea Adunării Generale a FRF". În această Adunare Generală se va lua decizia finală: este sau nu dezafiliată Craiova din fotbalul românesc. Iată ce declara Dumitru Dragomir când a fost chemat la DNA pentru a se i se aduce învinuirea de abuz în serviciu: "Dacă Adunarea generală decide că Universitatea Craiova trebuie să revină, atunci va fi reintegrată în competiţie, iar jucătorii vor reveni la echipă sau nu. Regulamentul se poate modifica, ce e aşa mare brânză?".

La capitolul diverse, ultimul pe ordinea de zi, se vor aduce în discuţie arbitrajele din Liga I, iar Ion Crăciunuscu va fi "urecheat". Conform unor surse, Valeriu Argăseală va cere oficial ca în Liga I să fie readuşi arbitri străini, iar o variantă este chiar ca Ion Crăciunescu să fie schimbat cu un străin.

Cine face parte din Comitetul Eexcutiv al FRF: Mircea Sandu (preşedinte), Dumtiru Dragomir (prim-vicepreşedinte), Octavian Goga (vicepreşedinte, reprezentant al cluburilor de fotbal amator), Valeriu Argăseală, Florian Walter (reprezentanţi ai cluburilor de LIga I), Cornel Şfaiţer, Gheorghe Constantin (de la iIga a doua). Ştefan Stan, Cristian Bobar (Liga a treia), Marius Cociu (copii şi juniori), Sorin Ţerbea (fotbal în sală), Marian Pălărie (fotbal feminin), Ion Crăciunescu (şef CCA), Dumitru Costin (sindicatul fotbaliştilor).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite