UPDATE Neşu îşi poate mişca şi piciorul drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trei săptămâni de chin, starea de sănătate a lui Mihăiţă Neşu pare a se ameliora. Aseară, medicul echipei lui Utrecht a anunţat că românul nostru îşi simte mâna dreaptă, iar azi au apărul veşti şi mai încurajatoare: fostul stelist îşi poate mişca şi piciorul.

Fotbalistul îşi simte din ce în ce mai multe părţi ale corpului. Doctorii sînt uluiţi de evoluţia spectaculoasă a cazului şi pregătesc deja mutarea lui Mihai de la spitalul UMC la clinica de recuperare "De Hoogstraad" din Utrecht, scrie gsp.ro.

Specialiştii olandezi vor să profite de acest moment incredibil, pentru a începe procedura de recuperare, aceasta constînd în primă fază în exerciţii fizice.

Frank van Hellemondt, medicul lui Utrect,ne-a transmis, conform gsp.ro, o veste bună. După trei săptămâni în care Neşu a fost paralizat de la gât în jos, Mihăiţă a început să-şi simtă mână dreaptă cu care poate efectua mişcări lejere.

Neşu a suferit o accidentare stupidă la un antrenament al echipei olandeze, fiind accidentat de coechipierul său, Alje Schut, care a căzut atunci peste el, românul fracturîndu-şi o vertebră în zona gîtului. Mihai a fost operat pe 11 mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite