UPDATE După cinci ore, Borcea a ieșit din sala de operație! Vezi ce spune doctorul care s-a ocupat de el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord, în această dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu, care l-a operat şi pe Cornel Dinu.

UPDATE ora 17.15 Doctorul care l-a operat pe Borcea a oferit primele declarații despre cum a decurs totul.

„Intervenția a durat patru, cinci ore. Acum pacientul e la Terapie Intensivă. Am efectuat un by-pass, iar totul e în regulă. Aș vrea ca domnul Borcea să stea cât mai puține zile în spital, vreo patru, cinci, însă, dacă va fi cazul, poate sta internat și zece zile.

Momentan, el nu poate primi vizite. Pentru Borcea urmează recuperarea și trebuie să-și schimbe stilul de viață într-unul sănătos", a declarat medicul Șerban Brădișteanu.

UPDATE ora 16.48

Operația s-a încheiat după mai bine de cinci ore! Președintele executiv al lui Dinamo se află acum la Terapie Intensivă.

UPDATE ora 14.15
Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat că fotbalul şi dansul Shakirei i-au adus probleme de sănătate lui Cristi Borcea. "Nu ştiu ce să îi urez lui Borcea... Ce-a păţit, moare? Sper să îi reuşească operaţia, cred că şi fotbalul şi dansul a la Shakira i-au adus aceste probleme", a spus Ilie Năstase.

UPDATE ora 14:00 Gigi Becali a vorbit despre operaţia finului său. "Ieri Cristi era normal, nu avea niciun fel de schimbare, oricum s-a documentat foarte bine despre operaţie. E un om puternic. Peste o oră - două va ieşi din operaţie, peste două- trei se va trezi, air mâine vorbesc cu el la telefon", a spus Gigi Becali.

UPDATE ora 13.50 Jucătorii dinamovişti i-au transmis un mesaj preşedintelui executiv al clubului. "Nu am putut vorbi cu dânsul, ştiu că este o operaţie grea dar este pe mâna celui mai bun doctor din România. îi doresc multă sănătate", a spus Dragoş Grigore.

"Îi doresc multă sănătate, să se refacă cât mai repede şi să revină lângă echipă", a declarat şi Alex Curtean.

Cristian Borcea a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar luni dimineaţă este dus în sala de operaţii, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale pe cord, au precizat sursele citate.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declara, vineri, că deşi medicii i-au spus finului său, Cristian Borcea, că nu va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală pe cord dacă va sta liniştit şi nu va asista la meciuri, preşedintele executiv al FC Dinamo a decis să se opereze.

"Ştiu că e sănătos, dar trebuie să facă o operaţie ce trebuie făcută. Doctorul i-a spus că dacă va sta liniştit, nu va avea nevoie de operaţie. I-a zis să nu se ducă la meciuri, iar el când a auzit de asta s-a hotărât să o facă", a spus Becali.

Medicul Şerban Brădişteanu l-a operat, anul trecut şi pe administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.

Dinu a fost internat în 19 iulie 2011 în Clinica de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost adus cu ambulanţa. Medicii au stabilit atunci că a suferit un infarct miocardic acut şi i-au montat un stent. În 12 august, Cornel Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite