UPDATE / Briliantul Craiovei, Florin Costea, nu mai joacă fotbal în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea a efectuat examenul RMN la Centrul Medical "Sanador"
Florin Costea a efectuat examenul RMN la Centrul Medical "Sanador"

Golgheterul Universităţii Craiova a efectuat astăzi un examen RMN la o clinică din Bucureşti pentru a şti exact care este situaţia genunchiului său stâng şi cât îl va ţine pe tuşă accidentarea din meciul cu Poli Iaşi. Verdictul medicilor: jucătorul nu va mai juca fotbal timp de opt luni!

UPDATE:

Florin Costea senior crede că fiul său va trece peste această accidentare.

„Fiul meu nu trebuie să clacheze tocmai acum. O să facem tot posibilul să-l ajutăm sufleteşte, să-i ridicăm moralul, pentru că medical nu putem face nimic noi. Este tânăr şi trebuie să lupte, să treacă peste această accidentare şi să revină pe gazon. Este un moment greu pentru el şi pentru noi, are nevoie de sprijin, dar nu se pune problema să renunţe“, a spus tatăl atacantului Ştiinţei, la GSP TV.

Arbitrul partidei Universitatea - Poli Iaşi, Alexandru Deaconu, care nu dat nicio sancţiune la faza petrecută în careul moldovenilor şi în urma căreia Florin Costea s-a accidentat, a precizat că nu poate comenta cazul pentru că nu a revăzut încă acea fază.

Îmi pare teribil de rău de ceea ce i s-a întâmplat. Este un jucător tânăr, este valoros şi sper să ne revedem cât mai repede pe terenul de joc. Regret cele întâmplate, astfel de evenimente nu doresc nimănui. Despre acea fază nu pot să comentez, pentru că încă nu am văzut imaginile de la joc", a declarat Deaconu (foto), conform prosport.

Alexandru Deaconu

Cristian Brăneţ a încercat astăzi să ia legătura cu „briliantul Craiovei" pentru a-şi cere scuze după cele întâmplate la meciul de duminică.

Regret nespus ce s-a întâmplat, dar faze în care atacantul scapă singur cu portarul sunt în fiecare meci. Se vede pe reluare că am jucat mingea cu mâna, nu am vrut în niciun moment să îl prind pe Florin. Niciun jucător nu doreşte să îşi scoată din circuit un coleg. Am căutat să iau legătura cu Florin dar abia astăzi (marţi - n.r.) am făcut rost de numărul lui de telefon şi încă nu a răspuns la apelurile mele. Sper ca acest jucător talentat să revină pe gazon mai repede decât s-a prognozat", a declarat portarul ieşean.

Florin Costea s-a accidentat în meciul cu Poli Iaşi, după un contact cu portarul Brăneţ

Emil Săndoi: „Este greu şi pentru jucător, nu doar pentru Universitatea. Probabil că îşi făcuse planuri pentru un transfer, s-a vorbit despre atâtea echipe care l-ar fi dorit, iar acum se vede pe un pat de spital şi atâtea luni departe de fotbal. Dar cred că va reveni la fel de puternic“, a spus selecţionerul naţionalei de tineret, la GSP TV.

La aflarea veştii, patronul Adrian Mititelu a izbucnit în lacrimi. El a intrat în direct prin telefon la GSP TV, însă nu a fost în stare să spună nimic.

Conform site-ului oficial al clubului, Florin Costea are ruptură la ligamentele încrucişate şi colaterale. Jucătorul era optimist înainte de efectuarea RMN-ului din această dimineaţă. „Sper ca accidentarea să nu fie una foarte gravă. Sper să prind măcar finalul sezonului şi cu ajutorul bunului Dumnezeu.“, spusese atacantul.

În martie 2006, Florin Costea a fost operat de ruptură de ligamente la genunchiul drept, revenind pe gazon după şase luni. Doctorul care a efectuat intervenţia chirurgicală este tot Doru Filipescu, cel care l-a consultat şi acum pe jucător şi a dat drasticul verdict.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite