UPC, disperat să-şi scoată banii investiţi în fotbal. Îndemn pentru abonaţi: „Nu vă reînnoiţi contractele cu alte firme“

UPC, disperat să-şi scoată banii investiţi în fotbal. Îndemn pentru abonaţi: „Nu vă reînnoiţi contractele cu alte firme“

Abonaţii UPC pot urmări meciurile din Liga I şi din Cupa Ligii

Furnizorul de cablu recurge la măsuri bizare, în speranţa că îşi va creşte numărul de clienţi prin includerea meciurilor din Liga I şi din Cupa Ligii în grila de programe.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
După această strategie criticată de foarte mulţi abonaţi UPC, chiar prin comentarii postate pe adevarul.ro, acum furnizorul de cablu a recurs la un gest disperat.
 
Ce a făcut?
 
Potrivit paginademedia.ro, UPC a declanşat o campanie ce are drept scop mărirea numărului de clienţi, folosindu-se de meciurile difuzate de Look TV şi de Look Plus HD. Cele două posturi care vor transmite, în următorii cinci ani, partidele din Liga I şi din Cupa Ligii se regăsesc în grila celor de la UPC, dar nu şi în cea oferită de RCS&RDS. 
 
„Nu reînnoi contractul cu furnizorul tău actual de cablu pentru că ai o ofertă specială de la UPC cu doar 44,5 lei lunar“, e un fragment din scrisoarea pe care UPC le-a trimis abonaţilor  altor reţele de cablu.

 
Problema e că „oferta“ promovată de UPC, adică un abonament de 44,5 lei lunar, ţine doar în primele trei luni după încheierea contractului. După această perioadă, clientul trebuie să plătească 79 de lei lunar pentru a vedea partidele din fotbalul românesc!
 
Fotbalul se vede şi la Orange TV
 
Dacă RCS&RDS n-a făcut niciun pas pentru a negocia cu Intel Sky Broadcasting, deţinătorul drepturilor TV pentru Liga I şi Cupa Ligii, în schimb, alţi furnizori de cablu sunt în tratative cu firma amintită sau chiar au bătut palma cu ea.
 
Potrivit stiridesport.ro, după UPC şi iNES IPTV, Orange TV va avea şi ea posturile Look TV şi Look Plus HD în grila de programe. Cele două posturi pot fi recepţionate şi de abonaţii Romtelecom, în condiţiile în care reprezentanţii companiei sunt în discuţii cu Intel Sky Broadcasting pentru retransmisia canalelor amintite. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările