Unul dintre componenţii Generaţiei de Aur, tratat ca ultimul om în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România în 1994
România în 1994

Unul dintre componenţii de bază ai Generaţiei de Aur a simţit pe propria piele ce înseamnă lipsa de respect în ţara ale cărei culori le-a apărat.

Este vorba despre Gheorghe Mihali, care pănă ieri a fost antrenorul divizionarei secunde FC Mioveni. El a fost dat afară de conducerea clubului într-un mod umilitor. Mihali a condus antrenamentul de dimineaţă, apoi i s-a transmis că nu mai e antrenorul echipei chiar când se pregătea să plece cu jucătorii în deplasarea de la Clinceni pentru meciul cu Academica.

Antrenorul a confirmat situaţia."E ciudat modul în care s-a produs despărţirea. Sunt dezamăgit, am lucrat bine, am avut rezultate bune, zic eu, jocul avea consistenţă. Am pierdut meciul cu Metaloglobus, după ce am ratat cel puţin cinci ocazii uriaşe", a declarat Mihali.

Gheorghe Mihali are 51 de ani şi a jucat de 35 de ori pentru naţionala României, fiind om de bază la Campionatul Mondial din 1994. El este antrenor din 2007. În locul lui Mihali, oficialii clubului speră să-l aducă pe Eugen Neagoe. Pe banca Mioveniului au mai stat doi antrenori cu nume în acest sezon: Florin Marin şi Adrian Mihalcea.

Gică Mihali (în galben), în duel cu Valencia, în meciul contra Columbiei de la CM 1994  Foto: getty
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite