Untold, „fatal“ pentru doi jucători ai CFR: Campioana României taie în carne vie după cele întâmplate în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bilal Omrani
Bilal Omrani

Eliminată din cursa pentru grupele Ligii Campionilor şi ajunsă în turul III preliminar al Ligii Europa, CFR Cluj are, aparent, un drum lejer spre grupe.

Dacă trece de Alashkert (Armenia), campioana României va întâlni învingătoarea duelului Legia Varşovia – Dudelange pentru un loc în faza grupelor. 

Până atunci însă, clujenii au mai multe probleme de ordin intern decât cele cauzate de forţa adversarei. În weekend, trei jucători ai ardelenilor, Adrian Rus, Giedrius Arlauskis şi Bilal Omrani au petrecut la Untold. Doar că acolo s-a iscat un scandal uriaş, după ce Rus l-a întâlnit pe fostul iubit al prietenei sale! Lucrurile au scăpat de sub control, iar al treilea portar al CFR-ului a fost scos de pe „Cluj Arena“ de bodyguarzi! Potrivit prosport.ro, Arlauskis şi Omrani s-au implicat şi ei în acest scandal, în încercarea de a-şi ajuta colegul. Drept urmare, au fost excluşi de la antrenamentul de sâmbătă. Şi există posibilitatea ca antrenorul Toni Conceicao să-i treacă pe Arlauskis şi Omrani pe linie moartă şi pentru meciul tur cu Alashkert (astăzi, ora 19.00, Digi Sport 1)!

Fără Deac şi De Luca

Cu două remize şi o victorie de când a revenit la Cluj, Conceicao a prefaţat duelul cu campioana Armeniei din sezonul trecut. 

„Am avut ocazia să vizionez ultimele două jocuri ale adversarilor. Alashkert e o echipă puternică. Am observat doi jucători care pot face diferenţa la fazele fixe. Suntem conştienţi că sunt două jocuri, dar trebuie să ne concentrăm pe meciul de mâine (n.r. – joi) şi să obţinem un rezultat bun ca să ne uşurăm returul. Bineînţeles, nu putem conta pe Ciprian Deac şi pe Giuseppe De Luca. E o presiune pozitivă care ne apasă, calificarea e foarte importantă atât pentru mine, cât şi pentru conducere, pentru jucători. Poate fi în avantajul nostru că returul se va juca la Cluj, dar totul depinde de jocul din Armenia“, a declarat antrenorul CFR-ului.

Suntem favoriţi, trebuie să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Ar fi bine pentru noi să ajungem în grupe, avem un culoar bun, totul depinde doar de noi.  George Ţucudean atacant CFR Cluj  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite