United a pierdut meciul cu Everton din prima rundă a campionatului Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venirea lui Robin Van Persie n-a fost cu noroc pentru Manchester United. Clasată pe locul 2 în ediţia trecută a primei ligi de fotbal a Angliei, echipa lui Ferguson a cedat la limită (0-1), pe terenul lui Everton.

Susţinută de fani, gruparea din Liverpool a reuşit să dea lovitura prin golul internaţionalului belgian Marouane Fellaini, înscris cu capul, după o lovitură de colţ (minutul 57).

Manchester United a scăpat ieftin, proporţiile scorului fiind limitate de intervenţiile portarului David de Gea, care a parat mingile trimise spre poarta sa de  Fellaini, Steven Pienaar, Leighton Baines sau Leo Osman. MU a avut cea mai mare ocazie de gol prin Tom Cleverley, însă Phil Jagielska a reuşit să respingă in extremis.

Intrarea lui Van Persie, în minutul 68, produsă în fluierăturile spectatorilor de pe Goodison Park, n-a avut niciun efect asupra jocului echipei lui Sir Alex Ferguson.

United n-a fost singura favorită la titlu care a avut probleme în etapa inaugurală a ediţiei 2012-2013 a primei ligi engleze. Şi Manchester City, campioana en titre, s-a întrebuinţat serios pentru a trece (3-2) de Southampton.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite