Ungurii sar la gâtul antrenorului de la CSM Bucureşti. Ce vor maghiarii de la suedez după ce acesta a dezvăluit că Paula Ungureanu a fost stropită cu urină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti va juca săptămâna viitoare în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, la Budapesta, unde va fi o atmosferă extrem de ostilă la adresa fetelor noastre.

Acest lucru a fost demonstrat şi la partida care a prilejuit calificarea fetelor noastre, împotriva lui Ferencvaros, când Paula Ungureanu a fost înjurată, scuipată şi stropită cu urină din peluza aflată în spatele ei. Antrenorul lui CSM a dezvăluit aceste lucruri printr-o postare pe facebook, fapt care i-a atras lui Per Johansson oprobiul maghiarilor. Şefii lui Ferencvaros susţin că nici vorbă de aşa ceva şi au dat un comunicat de presă:

"După efectuarea investigaţiei, Ferencvaros respinge acuzaţiile antrenorului principal al lui CSM Bucureşti şi, dacă e necesar, chiar suntem gata să ne adresăm instanţei.În urma recomandării consiliului clubului, a fost efectuată o investigaţie privind incidentul care a avut loc în timpul şi la finalul meciului cu CSM Bucureşti din Liga Campionilor.Ferencvaros nu lasă interviul insultător al antrenorului advers fără consecinţe. Antrenorul Per Johansson de la CSM Bucureşti a insultat în mod nejustificat mii de susţinători ai lui Ferencvaros, atunci când i-a numit pe suporterii maghiari fascişti şi nazişti. Dacă va fi necesar, clubul nostru e pregătit să ia măsuri legale şi să atragă atenţia Federaţiei Europene de Handbal asupra comportamentului antrenorului suedez. Ferencvaros face dese campanii împotriva rasismului, din acest motiv noi vrem ca antrenorul Johansson să-şi ceară scuze public tuturor fanilor pe care i-a insultat, în caz contrar vom lua legătura cu Federaţia Internaţională şi cu organele competente", se arată în comunicatul clubului maghiar.Potrivit rapoartelor, în a doua jumătate a meciului un spectator a aruncat un pahar din plastic, cu bere, pe terenul de joc. Forţele de ordine l-au evacuat imediat pe respectivul spectator din arenă, iar acesta şi-a exprimat regretul faţă de acţiunea sa", se aratăîn comunicatul maghiarilor.

În semifinalele Final Four, de la Budapesta, CSM Bucureşti va juca pe 6 mai contra macedonencelor de la Vardar Skopje

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite