Ungurii au oferit faza zilei, la Euro 2020: Golul magnific al lui Fiola a produs o victimă colaterală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziarista

Naţionala pregătită de italianul Marco Rossi a făcut un meci admirabil, pe „Puskas Arena“, într-o atmosferă fantastică, având peste 50.000 de susţinători în tribune.

Naţionala Ungariei a arătat ce înseamnă suferinţă şi disciplină, atunci când ţi-ai propus să îndeplineşti o misiune aparent imposibilă! În duelul cu Franţa, campioana mondială en-titre, maghiarii s-au luptat incredibil, au alergat până la epuizare, dar cu luciditate şi inteligenţă, până şi-au atins scopul, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Iar finalul primei reprize, mai precis minutul 45+2, a făcut ca „Puskas Arena“ să explodeze. Pentru că atunci, după o cursă formidabilă, fundaşul Atilla Fiola a deschis scorul. Iar bucuria golului a produs faza zilei, la Euro 2020.

Fiola a sprintat spre marginea gazonului pentru a celebra cu colegii săi de echipă şi cu fanii aflaţi în tribune. Asta spre amuzamentul unei jurnaliste care era aşezată în acea zonă, aceasta fiind, pur şi simplu, „sufocată“ în hora bucuriei. 

VEZI CE A URMAT DUPĂ GOLUL UNGARIEI DE 1-0

Euro 2020, grupa F

15 iunie

Ungaria - Portugalia 0-3

Germania - Franţa 0-1

19 iunie

Ungaria - Franţa 1-1

Germania - Portugalia 4-2

23 iunie, ora 22.00

Portugalia - Franţa (Budapesta)

Germania - Ungaria (Munchen)

Clasament

1. Franţa 4 puncte (Golaveraj: +1)

2. Germania 3 puncte (Golaveraj: +1)

3. Portugalia 3 puncte (Golaveraj: +1)

4. Ungaria 1 punct (Golaveraj: -3)

*Primele două clasate, plus patru cele mai bune echipe de pe locurile 3 vor ajunge în 16-mi.

**În competiţiile UEFA, primul criteriu de departajare e rezultat înregistrat în meciurile directe, între două echipe aflate la egalitate de puncte. Apoi, e luat în considerare golaverajul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite