Ungur şi Copil, surprinşi şi ei de victoria lor la BRD Năstase-Ţiriac: ce riscă să piardă Copil după succesul de joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Ungur şi Marius Copil au provocat cea mai mare surpriză la proba de dublu, eliminându-i pe favoriţii numărul 1 după un meci spectaculos.

Perechea formată din Horia Tecău (România) şi Rohan Bopanna (India) a ajuns până în sferturi la BRD Năstase-Ţiriac datorită unei situaţii ciudate pe care „Adevărul“ a explicat-o aici.

Din păcate pentru cei doi, în chiar primul lor meci la ediţia din acest an, favoriţii numărul 1 au fost eliminaţi de cuplul sută la sută românesc, Adrian Ungur - Marius Copil, scor 6-4, 7-6.

Imediat după victoria lor neaşteptată, cei doi au vorbit despre accederea în semifinalele turneului de la Bucureşti.

„Mă bucur foarte mult pentru încă o şansă să jucăm aici. Îmi doream foarte mult să câştig, mai ales că suntem acasă, iar când joci acasă ai un sentiment diferit. Despre Florin Mergea...ce pot să zic. Mă bucur pentru mine şi îmi pare rău pentru el. Mă bucur că avem vreme bună, că oamenii au venit la meci în număr atât de mare. Ne simţim mai bine pe teren atunci când publicul e numeros şi ne încurajează. Mai departe de Bucureşti, tot ce pot spune e că, dacă vom câştiga şi următorul meci, nu mai am nicio şansă să ajung la turneul de la Munchen. Mai stau câteva zile acasă şi merg mai devreme la Madrid“, a explicat Marius Copil.

„Nu mă aşteptam să câştigăm. Nu mă aşteptam nici să trecem de primul tur. Ne bucurăm foarte mult de această victorie şi sperăm să ajungem şi în finală“, a completat Adrian Ungur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite